Куркудена чорба

Уникални и вкусни рецепти на куркудена чорба в лесни стъпки. Вижте нашите изпитани предложения.

Куркудена чорба

Мария
Едно вкусно предложение на рецепта за куркудена чорба Нужни продукти: 700гр. кисело зеле 500 гр. свинско месо 1 бр. картофи 1 бр. моркови 2 глави...